Webinar Srca: Podrška vođenju poslijediplomskih studija u ISVU-u

26
Apr
10:00 - 11:30
Lokacija

online, putem sustava za webinare 

Webinar Srca na temu „Podrška vođenju poslijediplomskih studija u ISVU-u“ koji organizira Centar potpore ISVU-a održat će se 26. travnja 2023. godine od 10 do 11.30 sati. Webinar je namijenjen djelatnicima učilišta koja vode ili namjeravaju voditi studente poslijediplomskih studija u ISVU-u.

Na webinaru će biti prikazane mogućnosti Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU) u podršci i vođenju poslijediplomskih studija, a webinar će biti usredotočen na glavne razlike između vođenja poslijediplomskih studija i preddiplomskih/diplomskih studija. Bit će pojašnjen i opis obveza i drugih aktivnosti studenta, kao i upis godine te završetak studija.

Webinar je namijenjen djelatnicima koji već imaju iskustvo u radu s aplikacijama ISVU-a te poznaju poslovne procese vezane uz vođenje poslijediplomskih studija.

Za sudjelovanje u webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU-u, poznavanje načina definiranja nastavnog programa, vođenja tijeka studiranja preddiplomskih/diplomskih studenata, a sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr.

Prijave za webinar "Podrška vođenju poslijediplomskih studija u ISVU-u" započinju 19. travnja 2023.

Snimka i prezentacija bit će dostupni na ISVU korisničkim stranicama.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese @email.