Iz Merlina u Dabar - pohrana obrazovnih sadržaja

07
Ožu
10:00 - 11:30
Lokacija

online, putem sustava za webinare

Webinar Srca "Iz Merlina u Dabar - pohrana obrazovnih sadržaja" koji organizira Centar za e-učenje Srca održat će se 7. ožujka  2023. od 11 do 12:30 sati u online okruženju putem sustava za webinare Srca. Ovaj je webinar namijenjen nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin i urednici repozitorija u Dabru.

Na webinaru će se predstaviti tema pohrane obrazovnih sadržaja na dva načina - kroz sučelje Dabra te kroz Merlin uz pregled primjera različitih vrsta obrazovnih sadržaja. U fokusu webinara će biti potrebe nastavnika i korisnika sustava za e-učenje Merlin te urednika digitalnih repozitorija u sustavu Dabar. Webinar je otvoren i za sve ostale zainteresirane za tematiku otvorenog obrazovanja, institucijskih repozitorija te dijeljenja i povećanja vidljivosti izrađenih obrazovnih materijala. Pridružite nam se i saznajte kako to učiniti na jednostavan način te postanite aktivan kreator i promicatelj otvorenog obrazovanja - na svojoj ustanovi i u široj zajednici!

Za prisustvovanje ovom webinaru nije potrebno prethodno iskustvo. Sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Predviđeno trajanje webinara je od 11 do 12:30 sati. Prijave na webinar započinju u ponedjeljak, 27. veljače 2023.

Nakon završetka webinara bit će dostupna i snimka na stranicama Centra za e-učenje.