Obavijest o privatnosti

Srce posebnu pažnju pridaje zaštiti privatnosti svojih korisnika. Naša politika privatnosti dostupna je putem web-stranica na adresi https://www.srce.unizg.hr/politika-privatnosti.

Srce prikuplja i obrađuje osobne podatke dostavljene prilikom upita, zahtjeva, prijave problema ili komunikacije s korisnicima, a radi davanja odgovora o korištenju usluga Srca temeljem sklopljenih ugovora ili pravilnika Srca kojima se uređuje pružanje usluga Srca.

Obrađuju se ime, prezime i e-mail adresa te ostali podaci koje korisnik eventualno dostavi u procesu rješavanja zahtjeva.

Obrada osobnih podataka temelji se na ugovornom odnosu nastalom ispunjavanjem pristupnice za korištenje neke od usluga Srca, ugovorom sklopljenim s korisnikom ili ukoliko ugovornog odnosa nema, legitimnom interesu Srca da odgovorima na upite informira korisnike o uslugama te da temeljem korisničkih prijava i primjedbi poboljša kvalitetu usluga koje pruža.

Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe niti će se prenositi trećim stranama.

Srce će čuvati osobne podatke dostavljene tijekom uspostave komunikacije dok traje korisnički odnos između Srca i korisnika kao i 24 mjeseca nakon što taj odnos istekne.

Korisnik usluge ima, pod uvjetima iz Opće uredbe o zaštiti podataka, pravo na pristup osobnim podacima koje Srce prikuplja, pravo na brisanje (zaborav), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na ispravak osobnih podataka ukoliko su oni neispravni ili su izmijenjeni.

Za sva pitanja vezana uz pružanje usluge potrebno je obratiti se na adresu @email.

Za pitanja vezana isključivo uz zaštitu osobnih podataka u Srcu potrebno je obratiti se službeniku za zaštitu podatka u Srcu na e-mail: @email ili putem pošte na adresu sjedišta Srca (Dodatne informacije objavljene su na web stranicama Srca – www.srce.unizg.hr/kontakt)

Na prikupljanje i obradu osobnih podataka korisnik ima pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.