Srce Café: Hrčak, 8. 2. 2024.

08
Velj
11:00 - 12:00
Lokacija

online, putem sustava za webinare

Srce pokreće novi format online događanja pod nazivom „Srce Café: Hrčak”. Prvo ovakvo online događanje održat će se u četvrtak, 8. veljače 2024., s početkom u 11 sati putem sustava za webinare Adobe Connect.

Srce Café: Hrčak” namijenjen je sadašnjim i budućim korisnicima usluge Hrčak. Portal hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa – Hrčak središnji je portal koji okuplja hrvatske znanstvene i stručne časopise te časopise za popularizaciju znanosti i kulture koji nude otvoreni pristup radovima.

Tijekom ovih događanja predstavljat će se novosti na usluzi Hrčak, a korisnička zajednica, urednici i izdavači znanstvenih i stručnih časopisa, imat će priliku razgovarati sa stručnjacima Srca o temama vezanima uz rad na Hrčku, o alatima koji su na raspolaganju u okviru Hrčka, te također o izazovima s kojima se susreću prilikom objavljivanja na Hrčku. Ovakav format događanja omogućava bolju i bržu razmjenu informacija i iskustava između Srca i korisnika usluge Hrčak.

Pratite događanja Srca kako biste se upoznali s novitetima na našim uslugama, ali i kako bismo u razgovoru s vama, našim korisnicima, čuli vaša razmišljanja i iskustva u korištenju usluga Srca.