„Srce Café: Hrčak”

13
Jun
11:00 - 12:00
Lokacija

online, putem sustava za webinare

Sudjelujte u sljedećem online događanju Srce Café: Hrčak” koje će se održati u četvrtak, 13. lipnja 2024., s početkom u 11 sati putem sustava za webinare Adobe Connect.

Srce Café: Hrčak” namijenjen je sadašnjim i budućim korisnicima usluge Hrčak. Portal hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa – Hrčak središnji je portal koji okuplja hrvatske znanstvene i stručne časopise te časopise za popularizaciju znanosti i kulture koji nude otvoreni pristup radovima.

Tijekom ovih događanja predstavit će se novosti na usluzi Hrčak poput mogućnosti povezivanja više izdavača s časopisom te verzioniranja radova, a korisnička zajednica, urednici i izdavači znanstvenih i stručnih časopisa, imat će priliku razgovarati sa stručnjacima Srca o temama vezanima uz rad na Hrčku, o alatima koji su na raspolaganju u okviru Hrčka, te također o izazovima s kojima se susreću prilikom objavljivanja na Hrčku. Ovakav format događanja omogućava bolju i bržu razmjenu informacija i iskustava između Srca i korisnika usluge Hrčak.

Pratite događanja Srca kako biste se upoznali s novitetima na našim uslugama, ali i kako bismo u razgovoru s vama, našim korisnicima, čuli vaša razmišljanja i iskustva u korištenju usluga Srca.