Niz događanja „Digitalne diplome - korak naprijed u digitalizaciji visokog obrazovanja“ u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu

11. 1. 2024.

Srce organizira niz događanja na temu „Digitalne diplome – korak naprijed u digitalizaciji visokog obrazovanja“ s ciljem što boljeg informiranja visokih učilišta diljem Hrvatske o novitetu digitalnih diploma.

Prvo događanje pod nazivom „Razgovori u Srcu: Digitalne diplome - korak naprijed u digitalizaciji visokog obrazovanja“, održat će se 17. siječnja 2024. godine u prostorima Sveučilišnog računskog centra (Srca) u Zagrebu. U suradnji sa sveučilištima u Osijeku, Rijeci i Splitu, održat ćemo i dodatna događanja na ovu temu na lokacijama izvan Zagreba, kako bi omogućili što većem broju sudjelovanje uživo na događanjima. Na njima će sudionici saznati novosti vezane za način izrade i izdavanja digitalnih diploma, koncept elektroničkog pečata, način provjere vjerodostojnosti diploma, registar diploma te novi Informacijski sustav evidencija u visokom obrazovanju (ISeVO).