Novi online tečaj Implementacija i vrednovanje ishoda učenja u sustavu Moodle

9. 3. 2023.

novi tečajIshodi učenja temelj su planiranja i osmišljavanja bilo kojeg kolegija, pa tako i kolegija u virtualnom okruženju. Novi tečaj naslanja se na postojeći tečaj Centra za e-učenje o ishodima učenja, a nadopunjen je detaljnijim uputama i primjerima.

Cilj je tečaja educirati nastavnike kako implementirati ishode učenja u sustav Moodle. Sukladno komentarima dosadašnjih polaznika tečaja novi je tečaj dorađen tako da još bolje odgovara njihovim potrebama. U okviru tečaja nastavnici će se upoznati s taksonomijom ishoda učenja, ishodima učenja iz kognitivne, afektivne i psihomotoričke domene, procesom konstruktivnog poravnanja, povezivanjem ishoda učenja sa aktivnostima i kompetencijama u sustavu Moodle te preporukama za njihovu organizaciju i vrednovanje.

Za pristup tečaju potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr, a polaznici tečaj prolaze svojim tempom. Tečaj mogu proći u cijelosti ili mogu pregledati samo pojedine dijelove. Polaznici koji prođu cijeli tečaj na kraju mogu dobiti potvrdu o uspješno završenom tečaju i digitalnu značku.