Objavljen je Javni poziv za usluge digitalizacije poslovanja u okviru projekta CROBOHUB++

30. 10. 2023.

U okviru provedbe projekta EDIH CROBHUB++ objavljen je javni poziv za usluge digitalizacije poslovanja koje su potencijalnim korisnicima, a to su prvenstveno mikro, mala i srednja poduzeća i javna tijela dostupne za korištenje bez naknade.

Javni poziv je otvoren od 26. listopada 2023. do 31. prosinca 2025. ili do iskorištenja sredstava.

Srce kao jedan od članova EDIH CROBOHUB++ konzorcija putem ovog javnog poziva pruža korisnicima usluge edukacije, savjetovanja, pristupa mreži eksperata te podršku u korištenju naprednog računarstva za razvoj umjetne inteligencije i strojno učenje, sukladno pravilima za korištenje resursa Srca. Više informacija i upute za prijavu na javni poziv potražite na stranicama EDIH CROBOHUB++. 

Europski digitalni inovacijski centar CROatian Industry and Society BOosting (EDIH CROBOHUB++) osnovan je s ciljem podrške poduzetnicima različitih profila i povećanje razine digitalne zrelosti poduzeća. Članovi konzorcija su Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) kao koordinator projektnog konzorcija i Sveučilište u Zagrebu Sveučilišni računski centar (Srce), Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Visoko učilište Algebra, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) te InfoDom d.o.o kao projektni partneri.