Održan webinar „Od ishoda učenja do ocjene u sustavu Moodle uz tečajeve Centra za e-učenje“

22. 5. 2023.

Na webinaru je predstavljena grupa online tečajeva koja čini zaokruženu cjelinu vodeći nastavnike kroz cijeli proces pripreme i provedbe online nastave uz naglasak na vrednovanju u online okruženju.

Webinar Srca u organizaciji Centra za e-učenje pod nazivom „Od ishoda učenja do ocjene u sustavu Moodle uz tečajeve Centra za e-učenje“ uspješno je održan 15. svibnja 2023. godine.

Na webinaru je predstavljena grupa online tečajeva koja čini zaokruženu cjelinu vodeći nastavnike kroz cijeli proces pripreme i provedbe online nastave uz naglasak na vrednovanju u online okruženju. Predstavljeni su tečajevi:

Implementacija kompetencijskog okvira kroz sustav Moodle

Implementacija i vrednovanje ishoda učenja u sustavu Moodle

Kako ocjenjivati pomoću rubrika?

Vrednovanje studentskih postignuća u online okruženju

Osim online tečajeva sudionicima webinara predstavljeni su i neki od brojnih materijala koje CEU priprema za nastavnike, a među kojima su i Priručnik za nastavnike, Vodič za ocjene te Aplikacija za samoprocjenu predmeta.

Centar za e-učenje već dugi niz godina pomaže nastavnicima u pripremi i provedbi nastave u virtualnom okruženju, posebno vezano uz rad u sustavu za e-učenje Merlin. Online tečajevi imaju veliku ulogu u razvoju digitalnih kompetencija nastavnika, pa su tako i online tečajevi Centra za e-učenje odabrani i pripremljeni da nastavnicima omoguće stjecanje svih znanja potrebnih za kvalitetnu online nastavu.

Webinar je pratilo više od 90 sudionika, a svi koji nisu mogli sudjelovati mogu pogledati snimku webinara.

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.