Srce sudjeluje na konferenciji „Get Future Ready: AI x Robotics“

28. 6. 2024.

Inovacijski centar Nikola Tesla i FER-ov Laboratorij za autonomne sustave i mobilnu robotiku (LAMOR) organiziraju konferenciju „Get Future Ready: AI x Robotics“, koja će se održati u utorak, 9. srpnja 2024., od 9 do 14:30 sati, u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu.

Konferencija će okupiti vodeće stručnjake iz akademske zajednice u području robotike i umjetne inteligencije, domaće tehnološke lidere te predstavnike javnog sektora. Poseban fokus bit će na predstavljanju projekata AIFORS, koji će pružiti jedinstven uvid u budućnost tehnologije, i EDIH CROBOHUB++, koji će predstaviti jedinstvene usluge digitalizacije za poduzetnike.

U prvom dijelu programa konferencije sudjelovat će Emir Imamagić, predstojnik Sektora za napredno računanje koji će predstaviti resurse Srca za napredno računanje, a jedna od ključnih tema je i EDIH CROBOHUB++ usluge: Besplatan pristup ekspertizi FER-a i SRCE-a za poduzetnike.

Prijave na konferenciju su otvorene do 5. srpnja, sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a jezik konferencije je engleski.

Program konferencije