Proračunske tablice (Excel 2021)

osnove

Opis tečaja:

Tečaj je namijenjen polaznicima koji žele naučiti raditi s programom za proračunske tablice, upoznati se s osnovnim operacijama vezanim uz izradu i oblikovanje tablica, izradu proračuna uporabom formula i ugrađenih funkcija, izradu grafičkog prikaza podataka i pripremom podataka za ispis. Ovaj je tečaj prilagođen programu Excel 2021.

Trajanje: 16 školskih sati / četiri uzastopna dana po četiri školska sata (4 x 4) ili subota i nedjelja po osam školskih sati (2 x 8)

Način održavanja: uz vodstvo predavača uživo u učionici Srca ili putem sustava za webinare

Šifra tečaja: E430

Detalji

Područja digitalnih kompetencija: 
Informacijska i podatkovna pismenost, Stvaranje digitalnog sadržaja, Rješavanje problema

Razina digitalne kompetencije: 2

  • članovi akademske zajednice
  • svi zainteresirani

Dostupne termine pronađite na rasporedu.

Sve cijene pohađanja obrazovnih programa možete pronaći na Cjeniku obrazovnih programa Srca.

telefon: +385 1 616 5165
e-mail: @email

radnim danom od 8:00 do 16:00

Sadržaj tečaja: Uporaba programa, radni listovi, tablice, formule i funkcije, oblikovanje podataka i tablica, grafički prikaz podataka, priprema i ispis radne knjige.

Potrebno predznanje: Od polaznika ovog tečaja očekuje se da zna koristiti miš i tipkovnicu, tj. da posjeduje osnovno znanje u radu s operacijskim sustavom Windows.

Napomena: Nakon pohađanja tečaja, u skladu s Pravilnikom o pohađanju obrazovnih programa Srca, polaznici stječu pravo na dobivanje potvrde o odslušanom tečaju i digitalne značke.

Područja i razine digitalnih kompetencija određene su prema Europskom okviru digitalnih kompetencija za građane (2022). Više informacija možete pronaći na javnoj wiki stranici Obrazovnih programa Srca.

Top tečajevi